Prachtige kalender: ‘Verliefd worden in Italië’

cupido

Een Toscaans landschap, de kanalen van Venetië, het balkon van Romeo en Julia, de Faraglioni van Capri, een magische Florentijnse tuin, een liefdesverhaal in Napels: meer is niet nodig om verliefd te worden in en op Italië.

‘Verliefd worden in Italië’ is tevens de officiële titel van de 19e Lavazza koffiekalender, een statement dat het merk al vele jaren met trots uitdraagt dankzij een reeks internationale fotografen. Het resultaat is een reeks sensuele, romantische foto’s met Cupido in de buurt. Kijk en geniet verder op HLN.

Lees ook:Lavazza’s muziek & espresso kalender
Lees ook:Paris Hilton topless gespot in Italië
Lees ook:Rel om door Italiaan gewonnen World Press Photo
Lees ook:George Clooney klaagt Italiaanse fotograaf aan
Lees ook:Veluwse ham à l’Italia naar Achterhoeks recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.