De Eenzaamheid van de Priemgetallen verfilmd

Het boek ‘La solitudine dei numeri primi’ van Paolo Giordano, beter bekend als ‘De eenzaamheid van de priemgetallen’, is nu verfilmd. Priemgetallen kunnen alleen maar gedeeld worden door 1 of door zichzelf. Het zijn eenzame getallen, ongrijpbaar voor anderen.

Alice en Mattia zijn priemgetallen, allebei achtervolgd door tragedies uit hun jeugd. Alice heeft als klein meisje een ingrijpend ongeluk meegemaakt, dat zijn sporen op haar lichaam heeft achtergelaten, Mattia heeft zijn tweelingzuster verloren. Als tieners ontmoeten Mattia en Alice elkaar op school, herkennen elkaars pijn en sluiten vriendschap. Maar dan vertrekt Mattia naar het buitenland en hij en Alice verliezen elkaar uit het oog. Wanneer zij elkaar jaren later weer terug zien, doen beiden een onthullende bekentenis.

Lees ook:Italianen redden Belgische tieners
Lees ook:Italiaanse zakenman betaalt internetmaagd
Lees ook:Populairste kindernamen in Italië
Lees ook:Treinvondeling Leonardo terug in Italië
Lees ook:Trouwen op Julia’s balkon in Verona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.