Brangelina woont tijdelijk in Italië

Foto Nieuws.nlBrad Pitt geniet met volle teugen van zijn tijdelijke woonplaats Venetië. Zijn partner Angelina Jolie neemt een film op in de Italiaanse stad. Brad en de zes kinderen vlogen naar Italië om bij haar te kunnen zijn.

“Het is er geweldig”, zei Pitt volgens het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly maandagavond op de rode loper. Om hun verblijf wat aangenamer te maken, huren Angelina en Brad een vijftiende-eeuws paleis aan een van de Venetiaanse kanalen. Ook Maddox (8), Pax (6), Zahara (5), Shiloh (3) en de tweeling Vivienne en Knox (20 maanden) genieten van Italië. Het wereldberoemde gezin wordt geregeld op de gevoelige plaat vastgelegd.

Angelina neemt in Venetië de actiefilm ‘The Tourist’ op. Haar tegenspeler is Johnny Depp. Vorige week moesten de opnamen worden stilgelegd, omdat er te veel fans op de sterren af waren gekomen. Naar verwachting wordt er nog twee maanden voor ‘The Tourist’ gedraaid in Venetië.

Pitt verruilde de Italiaanse zon maandag voor het druilerige Londen. In de Britse hoofdstad woonde hij de première van ‘Kick-Ass’ bij, een film die hij medeproduceerde. “Een beetje regen houdt deze première niet tegen”, riep Pitt toen hij op de rode loper stond. ‘Kick-Ass’, met Nicolas Cage, gaat volgende maand ook in Nederland draaien.

Bron: Nieuws.nl

Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie kopen huis in Italië
Lees ook:Eerste foto Angelina Jolie en Johnny Depp in The Tourist
Lees ook:Gebroeders Coen openen filmfestival Venetië
Lees ook:Beklemmende film over camorra in Cannes
Lees ook:Het mooiste meisje van de klas woont in Milaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.