Berlusconi’s minderjarige liefje ontvangt award

Noemi Letizia, de inmiddels 18-jarige Italiaanse die internationale bekendheid verwierf door haar ‘vriendschap’ met premier Silvio Berlusconi, ontving begin deze week een award.

De award ontving zij op een filmfestival in de zuidelijke stad Valva en staat voor Toekomstige Film Talenten. Het model en actrice werd in mei dit jaar in de schijnwerpers gezet toen Berlusconi op haar achttiende verjaardag verscheen nabij Napels. Deze gebeurtenis escaleerde toen Berlusconi’s vrouw Veronica Lario de scheiding aanvroeg omdat ze naar eigen zeggen “niet kon blijven bij een man die het met minderjarigen hield”.

De creatief directeur van het Valva Film Festival, Carlo Fumo, zei dat Letizia haar award had gewonnen omwille van haar optreden in een korte film die Scacco Matto. Fumo voegde toe dat ze was gecast voor de rol vóór het schandaal. In de film speelt Letizia het liefje van een Napolitaanse misdadiger. Wederom dus het liefje van een ondeugdelijke man, een rol die haar op het lijf lijkt te zijn geschreven.

Bron: Life in Italy

Lees ook:Mariah Carey wint award op Capri Film Festival
Lees ook:Napolitaanse maffiafilm beïnvloedde Afflecks The Town
Lees ook:Anke Engels genomineerd in Italië
Lees ook:Berlusconi had affaire met minderjarige
Lees ook:Villa Berlusconi wemelt van de bikini babes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.