James Bond-auto in het Gardameer

www.rtlnieuws.nl)James Bond reed zomaar het Gardameer in. Althans, zo leek het even. Maar hij was het niet. En ook niet Daniel Craig, die ook in de nieuwe Bond-film 'Quantum of Solace' de overbekende geheim agent zal spelen. Nee, in de heel dure Aston Martin DBS zat een stuntman. En die bleek ook maar een mens. Terwijl hij in een regenbui aan het koersen was, verloor hij de macht over het stuur. De peperdure wagen verdween in het Gardameer. De stuntman had lichte verwondingen, de Aston Martin was zwaar beschadigd.

Of de wagen snel gerepareerd kan worden, is maar de vraag. Maar ja, de productie beschikt niet over een andere. En anders worden toch gewoon de opnames gebruikt van de wagen die in het Gardameer reed. Dan kan James Bond zich daar weer uit redden, om vervolgens aan de kade een Italiaanse schone tegen te komen. Of die schone redt hem uit de auto. Nog beter, zo'n donna die het water in duikt. Laat die stuntmannen maar expres hun wagens in het meer rijden.

NB: een paar dagen later ging het weer mis tijdens de opnames van James Bond, nu met ernstigere gevolgen.

Lees ook:Weer een ongeluk bij James Bond verfilming
Lees ook:James Bond te paard tijdens paardenrace Siena
Lees ook:Zelfmoordpoging op verkeerde spoor
Lees ook:Tilburger gezocht door Italiaanse politie
Lees ook:Snelheidsmaniak rijdt zeven Calabrese fietsers dood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.