Sarah Scazzi (15) misbruikt en vermoord door oom

Op 26 augustus verdween de 15-jarige Sarah Scazzi uit de Italiaanse plaats Avertrana. Haar verdwijning hield Italië ruim een maand in spanning.

Een gruwelijk einde aan haar jonge leven stookt de verhitte gemoederen nog hoger op. De moordenaar blijkt niemand minder te zijn dan haar eigen oom. Die bracht haar om het leven en had seks met haar levenloze lichaam alvorens het dode meisje te dumpen in een waterput.

De 56-jarige boer greep de zoveelste weigering van het meisje om seks met hem te hebben aan als motief. ”Ik heb haar van achteren vastgepakt en gewurgd met een koord. Toen ze dood was, heb ik seks met haar gehad. Daarna heb ik haar uitgekleed, haar kleren verbrand en haar lijk gedumpt in een ondergrondse waterputten op mijn grondgebied.”

De oom, vader van Sarahs nichtje Sabrina naar wie zij onderweg was, kwam vrijwel direct na haar verdwijning in beeld bij de politie. Hij biechtte zijn daad pas op na een ondervraging van 12 uur. Op aanwijzen van de barbaarse pedofiel, en na een urenlange massale zoektocht, vond men het met stenen verzwaarde lichaam van het meisje.

Met stenen verzwaard

Tijdens de speurtocht naar Sarah was haar moeder te gast in een tv-programma over vermiste personen. Tijdens de opnamen brachten andere Italiaanse media het nieuws over de moord op, en vondst van, Sarah. De moeder kreeg het verschrikkelijke nieuws tijdens de show live te horen.

42 dagen lang wist de oom van Sarah zijn afschuwelijke daad verborgen te houden. Nu de waarheid op straat ligt, komt de woede bij veel Italianen pas echt opzetten. Op sites als Facebook eisen zij en masse dat de pedofiele moordenaar wordt opgehangen. Italië kent de doodstraf, sinds 1948, echter niet.

Bron: AD

Lees ook:Film: Il papà di Giovanna
Lees ook:Monica Bellucci (45) bevalt van tweede dochter
Lees ook:Het mooiste meisje van de klas woont in Milaan
Lees ook:Italiaanse zakenman betaalt internetmaagd
Lees ook:Berlusconi ontkent escapades met tienermeisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.