Italië geschokt over mishandeling in crèche (video)

Italië is geschokt over een kindermishandeling in de crèche ‘Cip & Ciop’ in Pistoia, een stad in de regio Toscane. Verschillende Italiaanse televisiezenders toonden eergisteren de beelden van het kinderdagverblijf.

De video toont hoe een meisje van 14 maanden klappen krijgt van een vrouw, waarschijnlijk omdat het kind niet wil eten. De vrouw duwt hardhandig eten in de mond van het kind, en trekt aan de haren van het meisje. De andere kinderen kijken zwijgend toe. Wanneer er iemand de ruimte binnenloopt doet de vrouw even alsof ze gewoon aan het spelen is. Daarna gaat de mishandeling weer verder.

De politie liet in de crèche een camera installeren nadat ouders een klacht hadden ingediend. Hun kinderen weigerden namelijk ‘s avonds te eten en huilden de hele nacht door. De vrouw op de beelden en de eigenares van de crèche zitten in de gevangenis in afwachting van hun proces.

Lees ook:Italiaanse politie vindt Duitse ouders
Lees ook:Wanhopige Italiaanse moeder berooft bank met baby
Lees ook:Schokkende beelden maffiaslachtoffer
Lees ook:Italië wil wereldwijd moratorium op abortus
Lees ook:18 jaar opgesloten vanwege buitenechtelijk kind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.