Vakantie Italiaanse familie eindigt dramatisch

Ook Italianen gaan weleens buiten eigen land op vakantie, al gebeurt dit niet heel vaak. Voor een familie uit de omgeving van Bologna liep dit dramatisch af.

Een tour met een helikopter was onderdeel van het cadeau voor de 25-jarige trouwdag van Silvia Rigamonti, alleen had zij besloten om zelf niet te gaan omdat de helikopter haar beangstigde. Een van haar zoons, Davide, was achtergebleven in Italië, met het plan de familie later op te zoeken in New York met zijn vriendin. In plaats daarvan, moeten de twee het doen met een drama waarbij meerderde familieleden en vrienden omkwamen.

Afgelopen zaterdag botsten een rondrit-helikopter en een klein vliegtuigje op elkaar boven de Hudson Rivier. De vijf toeristen in de helikopter kwamen uit de omgeving van Bologna: Michele Norelli, 51; zijn zoon, Filippo Norelli, 16; Michele Norelli’s vriend, Fabio Galazzi, 49; Galazzi’s vrouw, Tiziana Pedroni, 44; en hun zoon, Giacomo Galazzi, 15. De piloot van de helikopter heette Jeremy Clarke, 32, uit Lanoka Harbor. De Italianen waren in New York op een vakantie welke een cadeau was van een van Norelli’s zussen.

“Een ongeluk als deze is een ware tragedie”, zei Giovanni Leporati, een vriend van de familie. Davide Norelli vertelde aan verslaggevers dat zijn broer bang was voor helikopters, maar perse wilde gaan. Zijn vader had volgens hem last van hoogtevrees, maar hield zich al zo goed tijdens de vlucht naar New York. “Mijn moeder was te bang, daarom is ze niet mee gegaan. Ik weet niet of ze het ongeluk heeft zien gebeuren, maar ik vrees van wel”.

Bron: Newsday.com, 9 augustus 2009

Lees ook:Italiaanse operazangeres Giulietta Simionato (99) overleden
Lees ook:Een Venetiaanse voor het eerst op een boot
Lees ook:Non uit Turijn naakt op Facebook
Lees ook:American Beauty-actrice trouwt in Italië
Lees ook:Kleinste helikopter brengt hulde aan Da Vinci

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.