Italiaanse politie vindt Duitse ouders

Het Duitse stel dat zondag drie kinderen achterliet in een pizzeria in Aosta in Noord-Italië en daarna verdween is gevonden.

De 26-jarige moeder en haar 24-jarige vriend lieten zondag hun kinderen achter in een pizzeria om even een sigaretje te roken. Vervolgens kwamen ze nooit meer terug. De kinderen waren 6 jaar, 2 jaar en 6 maanden oud.

De politie begon een uitgebreide zoekactie. De angst heerste dat het stel zelfmoord had gepleegd, vanwege de financiële zorgen die in het gevonden dagboek beschreven stonden. De zaak kreeg een zeer duistere kant, toen het Duitse OM vertelde dat de biologische vader sinds 2007 in de gevangenis zat vanwege dodelijke mishandeling van een vierde kind dat hij met de moeder had.

De vriend van de moeder bleek ook nog eens gezocht te worden door de Duitse politie. Hij zat een gevangenisstraf uit tot 2011 vanwege afpersing met geweld, maar keerde begin april niet terug van een tweedaags proefverlof. Gisteren werd het stel levend en wel gevonden in de bossen van Val d’Aosta.

Bron: Trouw, 23 april 2009

Lees ook:Duitse kinderen achtergelaten in Italiaanse pizzeria
Lees ook:Nederlander in Italië aangehouden
Lees ook:18 jaar opgesloten vanwege buitenechtelijk kind
Lees ook:Italiaan eet stembiljet op
Lees ook:Wanhopige Italiaanse moeder berooft bank met baby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.