Carabinieri mogen niet vreemdgaan

www.sleeper-service.org/)Het hoogste rechtsorgaan van Italië – het Hof van Cassatie – heeft bepaald dat Italiaanse carabinieri geen buitenechtelijke relatie hebben. Deze uitspraak werd gedaan naar aanleiding van een zaak die aangespannen was door een agent van de Italiaanse marechaussee. Deze had een affaire met een getrouwde vrouw. Toen zijn baas zei deze relatie te beëindigen, bedreigde de man hem. Volgens het Hof mocht de baas wel degelijk eisen dat de man een einde aan de affaire zou maken. Agenten hebben immers een voorbeeldfunctie, en mogen de carabinieri niet in diskrediet brengen met een buitenechtelijke relatie.

Lees ook:Homofilie vernielt Italiaanse huwelijken
Lees ook:Italiaanse werknemer noemt baas ‘lul’
Lees ook:Drie Italiaanse clubs azen op Immers
Lees ook:Kok doet zich voor als agent voor liefde
Lees ook:Italiaanse prins had affaire met Kate Moss

9 reacties op “Carabinieri mogen niet vreemdgaan

 1. Gae

  Jammer voor Venetie maar het is niet de enige regio in Italie dat als een kolonie woordt behandelt …Sicilie heeft een nog ouder en rijk kultuurgeschiedenis dan heele italie bij elkaar van meer da 3000 jaar ouder dan Venetie het Siciliaans taal heeft gestaan voor de wieg van de Italiaans taal en sinds de invasie van Sicilie in 1860 is Sicilie droog gezogen letterlijk en figuurlijk !

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jenny Theirlynck

   Dat merk je echt als je de noorderlingen hoort praten over hun Siciliaanse landgenoten. Die lijken vaak niet eens als landgenoten te worden beschouwd!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Gae

    natuurlijk niet !!sicilie heeft alles wat zij missen voorhal op het cultuur vlak,cullinaire,beschaving, taal, scoohling Sicilie is de intelectuele reservoire van Italie.Per jaar emigreren 75000 afgestudert jonge mensen naar het nord van af sicilie waar de groste percentage van universitaire studente van Italie zijn ! Deze staistieken zijn niet per regio gegeven omdat de schamt is groot …..namelijk is bekend dat de nordeling zijn proleten en dat namelijk de siciliaanen studeren , dat geld niet voor het zuid van Italie …van Roma tot calabrie.Prober eens te spreeken Venetiaans of brsciano of Furlaan of Lombardo aan een advocaat, Arts , apoteker ecc in de nord van Italie ….9 op 10 zullen niet begrepen en je vraagen svp wil U in het Italiaans spreeken ? dit omdat ze zijn niet nordelingen …begrijpen ?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Stato Veneto Nederland

   Beste vriend,

   Het gaat niet over een wedstrijd, waar degene met meer historie wint.
   Het gaat over het recht op zelfbeschikking der volken.

   De Sicilianen zoals de Venetianen werden gewoon door de Italiaanse Rijk gecoloniseerd. tegen hun wil.
   De colonisatie zit er nog steeds.

   De Sicilianen en de Venetianen zijn beide slachtoffers van dezelfde misdadige italiaanse plan: noord Italie moest het kostwinner voor de hele italiesche schiereland worden. Zuid Italie moest slaaf en afhankelijk van de Italiaasne subsidies worden. En zo is gebeurd.
   De echt dader is niet noord of zuid Italie, maar de Italiaanse Staat zelf.
   Daarom zegt Stato Veneto Nederland: alle rechtwardigen volken van de italiasche schiereland moeten zelf beslissne of ze willen blijven onder deze fallimentaire mafiachtige staat.

   (Excuseer mij voor mij taalfouten: ik ben namelijk geen Nederlander maar Venetiaan).

     /   Beantwoorden  / 
 2. Gae

  Ik heb ff pols genomen van de website “stato veneto” ridicule is nog licht denken , belachelijk is maar een compliment Bossi is filo nazi en de heele partij is ook nazi-fascistisch georientert! Bovendien weet men niet eens wat ze over hebben !! een paar les van geschiedenis zullen metten leren aan deze waaren idiooten dat in venetie meer turkse/Joodse bloed is dan Italiaanse. de joodse ghetto is de groste van europa en de Turken vormde meer dan de helft van de populatie zo sterk dat zelf de Architectuur heeft enorme infloed gehad aleen in Venetie en nergens anders in Italie!! Zelf de parde van san Marco zijn turkse ……..het zijn zielege buitenstander die niet hebben kunnen profitteren van de welwart dat italie heeft wel gebracht en nu denken dat zij de rijkdoom kunne terug halen zonder eerste naar school te gaan!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Stato Veneto Nederland

   Beste Vriedn,

   Ik nodig jou vriendelijk uit om beter de pagina’s van onze blog te lezen.

   Wij hebben niks te maken met de racistisch partij Lega Nord, we zijn juist tegen (lees even: http://statoveneto.wordpress.com/2009/01/18/28/ )

   Over Venetie, Venetia en Venetianen zie ik dat jij dingen door elkaar haal, lees even: http://statoveneto.wordpress.com/2009/01/18/venetia-veneto-en-venetie/

   Verder, je zou eerst beter je moeten informeren over de ECHTE geschhiedenis van de Venetia (niet Venetie) en de zogenaamde “Risorgimento”.
   Je moet ook onthouden dat de geschiedenis boeken over Italie zijn door Italianen geschreven, niet door Sicilianen of Venetianen.

   Serenisimi saludi,

     /   Beantwoorden  / 
 3. Gae

  nou ja dat is preciese wat ik bedoel namelijk de geschidenis van Italie is wel van en door een Siciliaans geschreven “Michele Pace” die in Frankrijk zijn verbannen na de publicatie moest leven .Maar ook de Engels prof.uit Oxford Henry Duncan, Giovanni Ciro Univ.Napoli en veele andere over de warheden ontrend de Italiaans domonitie en verovering.Maar goed het was niet de bedoeling of intentie om de Venetianen te beledigen maar de griezels om die zak van Bossi en aanhangers ff uit te schelden zo als ze zelf graag willen door de mega analfabetisme dat ze uitstralen IGNORANTI beter gezegd !

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.