18 jaar opgesloten vanwege buitenechtelijk kind

www.depers.nl/)De straf voor het hebben van een buitenechtelijk kind was wel heel zwaar. Een vrouw uit het Zuiden van Italië werd toen ze zwanger bleek opgesloten door haar familie in een woning. Achttien jaar later werd ze bevrijd na een anoniem telefoontje. Ze leefde samen met haar inmiddels 18-jarige zoon in een goor en onhygiënisch huis. Ze was er psychisch slecht aan toe. Haar moeder, zus en broer werden gearresteerd vanwege mishandeling en opsluiting van een persoon.

Lees ook:Italiaanse Fritzl gevonden
Lees ook:Echtgenote Italiaanse onderzoeker aangehouden
Lees ook:Arrestaties na geruzie over EK
Lees ook:Zoonlief camorrabaas pleegt zelfmoord
Lees ook:Italiaanse politie vindt Duitse ouders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.