Twee doden door noodweer

archief.weer.nl/)Door noodweer in het noordwesten van Italië zijn er twee doden gevallen. Twee anderen zijn vermist. De zware regenval, overstromingen en aardverschuivingen eisten duidelijk hun tol. Door het noodweer zijn de Po en andere rivieren buiten hun oevers getreden. In Turijn moest daarom een ziekenhuis worden ontruimd.

Door een aardverschuiving raakt het huis van een oude man onder het puin bedolven. De man overleed hierdoor. Een andere aardverschuiving zorgde ervoor dat de weg naar de tunnel onder de Mont Blanc enkele uren gesloten moest worden.

Lees ook:Drie doden door aardverschuiving Calabrië
Lees ook:Noodweer Italië zorgt voor doden
Lees ook:Italiaans dorp in tweeën gescheurd (video)
Lees ook:Drie doden Italië door noodweer
Lees ook:28 gewonden door noodweer Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.