Onder de trein door slaappillen van dief

romeitaly.ca/)In Rome is een 74-jarige Amerikaanse toerist gestorven nadat deze van het perron was gelopen en op het spoor was gevallen, net voordat er een trein aankwam. De schuldige aan dit ongeval was een Italiaanse dief, die de Amerikaan en zijn vrouw had gedrogeerd, waarna hij er met hun spullen vandoor ging. De diefstal was natuurlijk al erg genoeg. Maar door de slaappillen die de crimineel in hun cappuccino had gedaan, was de Amerikaan de volgende dag nog zo versuft dat hij naast het spoor liep. Met fatale gevolgen.

Lees ook:Cafetariakluis doodt dief
Lees ook:Gestolen kunst teruggevonden in Italië
Lees ook:Hoe bestel je koffie in Italië?
Lees ook:300.000 illegalen doen aanvraag in Italië
Lees ook:Berlusconi hoopt op iets oudere McCain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.