Calderoli minister? Dan catastrofale consequenties

www.cbc.ca/)Nog voor Silvio Berlusconi de ministers van zijn derde kabinet heeft bekend gemaakt, is er al veel rumoer. Nu laat Libië zich horen. Het land dreigt met ´catastrofale consequenties´ als Roberto Calderoli van Lega Nord minister wordt. In 2006 verscheen Calderoli op tv met een shirt met daarop de beroemde Deense spotprent van de profeet Mohammed. Dit leidde tot grote protesten in de Libische stad Bengasi, waarna de politie elf mensen doodde. Calderoli was op dat moment minister. Na het incident trad hij af, maar nu heeft het er alle schijn van dat hij weer minister wordt. Met alle consequenties vandien.

Lees ook:Libië neemt wraak voor ministerspost Calderoli
Lees ook:Vier ministers voor Lega Nord
Lees ook:Lega Nord nu definitief in de regering
Lees ook:Onderzoek naar belastinggegevens online
Lees ook:Verkiezingen: lagere opkomst dan in 2006

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.