Verbod op voeren van duiven in Venetië

www.take-a-trip.eu)Aan een honderd jarige traditie is in Venetië abrupt een einde gekomen. Maar ik denk dat er weinig Venetianen zijn die dat betreuren. Of het moeten de duivenvoerverkopers zijn (als die al in Venetië wonen). Vanaf nu is het immers verboden om duiven te voeren. Toeristen die betrapt worden, moeten een boete van maar liefst 50 euro betalen.

Op deze manier wil de Italiaanse overheid de overlast bederven van de duiven. Door hun zure poep richten ze veel schade aan de prachtige paleizen en huizen aan. Nu het duivenvoederen verboden is, hebben de voerverkopers geen werk meer. En ziet het San Marco Plein er ineens een stuk anders uit. Maar ook een stuk leuker!

Lees ook:Venetië neemt maatregelen tegen Afrikaanse straatverkopers
Lees ook:28 gewonden door noodweer Italië
Lees ook:Goed plan: toegangsprijs voor Venetië!
Lees ook:Groene pracht in Torcello
Lees ook:Als Venetië verdrinkt gaan we noordwaarts

0 reacties op “Verbod op voeren van duiven in Venetië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.