Twee weekjes extra verlof voor Frattini

www.eu2006.at)Eurocommissaris Franco Frattini van Justitie mag nog een paar weekjes langer op onbetaald verlof. Om vervolgens helemaal niet meer terug te komen. Want Silvio Berlusconi ziet in Frattini de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken. Maar omdat de vorming van de regering nog niet opschiet, wordt het verlof van Frattini maar verlengd.

EU-voorzitter Jose Manuel Barroso had ook weinig keus. Wat heeft hij eraan om Frattini voor een paar weken terug te komen. Bovendien heeft Barroso al wraak genomen door de post van justitie niet te geven aan een Italiaan, maar aan de Fransman Jacques Barrot. Italië krijgt met Antonio Tajani wel een nieuwe EU-commissaris, maar voor een veel mindere post, namelijk Verkeer.

Lees ook:Italië de dupe van verlof Eurocommissaris
Lees ook:Tajani Eurocommissaris, maar wel van Transport
Lees ook:Barroso in problemen door Berlusconi
Lees ook:Boycot Italië door eBay
Lees ook:Berlusconi noemt asielcentra nazikampen

0 reacties op “Twee weekjes extra verlof voor Frattini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.