Vredesboodschapster in Turkije vermoord

http://hln.be)In een witte trouwjurk aan wilde de 33-jarige Italiaanse kunstenares en vredesboodschapster Giuseppina Pasqualino di Marineo van Milaan naar Tel Aviv liften. Maar ze is niet verder gekomen dan Turkije. Daar werd haar lichaam vrijdag gevonden, nadat ze al een paar dagen was gemist. Wat er precies gebeurd is, is nog niet bekend. Er is één verdachte opgepakte. Als deze echt de dader is, is hij wel erg cru. Haar trouwjurk stond symbool voor een boodschap van vrede. De Turkse president Abdullah Gül heeft inmiddels bij de Italiaanse ambassade zijn medeleven betuigd.

Lees ook:Dader ‘videomoord’ Napels opgepakt
Lees ook:Europees hof verbiedt kruisbeelden in Italië
Lees ook:Engel van Perugia eindelijk veroordeeld
Lees ook:Parlementsleden betuigen medeleven slachtoffers aardbeving
Lees ook:Zorgt Pizza voor uitstel verkiezingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.