Britse koffers gesorteerd in Milaan

http://www.schepnetje.nl)Er is de laatste dagen veel mis gegaan met de nieuwe terminal van luchthaven Heathrow in Londen. Maar dat er duizenden koffers van Londen naar Milaan gaan, is wel de bedoeling. British Airways heeft de koffers naar Milaan gestuurd om ze daar te laten sorteren. In Heathrow zelf is het een puinhoop: 19.000 koffers wachten op hun eigenaar. British Airways verwacht blijkbaar niet dat dit op korte termijn goed komt. Dus verkassen de koffers naar Malpensa, het vliegveld van Milaan. Daar zal een koeriersbedrijf zich met het sorteerwerk bezighouden.

Lees ook:Eerst samenvoeging van Alitalia, dan verkoop
Lees ook:Air One zorgt voor goed nieuws over Italiaanse luchtvaart
Lees ook:Deal Air France-KLM en Alitalia nog rond voor kerst
Lees ook:Victoria manipuleert David Beckham
Lees ook:Yolanthe volgt Wesley naar Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.