Zwemmen tussen de piranha’s en bedolven onder de slangen

www.leelau.net)Drie circusdirecteuren in het Zuid-Italiaanse Petina zijn gearresteerd vanwege slavernij. Zij hadden twee Bulgaarse zusjes als slaven behandeld. Voor 100 euro per week moesten ze slapen in een trailer die eerder voor het vervoer van circusdieren diende, en moesten ze mensonwaardige dingen doen. Zo moest de oudste (19) zwemmen in een tank voor piranha's en werd de jongste (16) in een container bedolven onder slangen. Alles gadegeslagen door het vast enthousiaste circuspubliek. De politie was minder enthousiast, en haalde de twee Bulgaarse meisjes weg uit het circus.

Lees ook:Circus Maximus wordt beter zichtbaar
Lees ook:Libische leider wil mooie Italiaanse meisjes bekeren tot Islam
Lees ook:Meeste Italiaanse kusten schoon
Lees ook:Bende loodste asielzoekers naar Italië
Lees ook:Twee doden door noodweer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.