Cafetariakluis doodt dief

www.cpl-safes.be)Het is dat de afloop zo tragisch is, anders zou je nog kunnen lachen om de dief die geplet werd door de kluis die hij met zijn kompanen wilde stelen uit een cafetaria te Bari. Hij en zijn drie 'partners in crime' namen daarbij geen halve maatregelen. Met een vorkheftruck gingen ze de cafetaria te lijf. De 2 meter hoge en 500 kilo zware brandkast viel echter van de heftruck, en belandde op de ongelukkige dief. Met fatale gevolgen; de schedel van de dief werd verbrijzeld. Nadat de collega-inbrekers zijn dood constateerden, vluchtten ze. Een volgende keer zullen ze zich wel weer richten op kassa's. Overigens is het niet bekend wat er in de 2 meter hoge kluis zat van de cafetaria. Waarom heeft een cafetaria eigenlijk zo'n grote en zware kluis nodig? Of hadden de dieven per ongeluk de diepvries meegenomen?

Lees ook:Onder de trein door slaappillen van dief
Lees ook:Italiaanse missionaris vermoord in Kenia
Lees ook:Hypnotiserende bankovervaller
Lees ook:Bij ‘hoge nood’ is stoppen op Italiaanse vluchtstrook toegestaan
Lees ook:St.Mark ‘s Bell toren Venetië binnenkort van chocolade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.