Liegen over minnaar mag van de rechtbank

MorgueFile.com)Grappige rechtbanken hebben ze daar in Italië. Werd er eerder een man veroordeeld omdat hij in het openbaar aan zijn kruis zat te krabben, nu oordeelde de rechtbank dat een getrouwde vrouw mocht liegen over haar minnaar. De vrouw had tegen de politie foute informatie gegeven over het feit dat haar minnaar haar mobiele telefoon had geleend om haar toenmalige man lastig te vallen. Na een eerdere veroordeling kwam de rechtbank terug op het oordeel. Liegen mocht – zo meldt De Telegraaf – omdat 'het hebben van een minnaar de eer van de familie en het sociaal verband benadeelt.' Eh … aan dit soort redeneringen kan zelfs Johan Cruijff een puntje zuigen.

Lees ook:Italiaanse Fritzl gevonden
Lees ook:Cruijff adviseert Italiaanse clubs
Lees ook:Kruizen Italië toch niet weg
Lees ook:Alitalia dreigt vliegvergunning te verliezen
Lees ook:Italiaanse non boos om naaktfoto’s op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.