Italiaanse wetenschappers vinden g-spot

rambodoc.wordpress.com)Of hun vrouwen er iets aan hebben, is onbekend. Maar feit is dat Italiaanse onderzoekers hebben aangetoond dat de g-spot echt bestaat. De spot is zelfs meetbaar. Maar dat veel mannen deze niet kunnen vinden, is niet zo vreemd. Slechts één op de 20 vrouwen heeft er een, zo meldt gezondheidsnet.nl.

Het g-spot-onderzoek is verschenen in het Britse tijdschrift The New Scientist. Voor dit onderzoek onderzochten wetenschappers van de Aquila Universiteit het gedeelte van de vagina waar de g-spot (ofwel Gräfenberg-plek) zou moeten zitten. Met ultrasone trillingen vonden ze bij vrouwen die zeiden een vaginaal orgasme te kunnen krijgen een verdikking van weefsel tussen de urinebuis en de vagina. Bij elf vrouwen die beweerden geen vaginaal orgasme te kunnen krijgen, vonden de wetenschappers geen verdikt weefsel. Als zij al met ultrasone trillingen daar al niets kunnen vinden, zal het er ook wel niet zijn.

Lees ook:Gebonden vrouw valt op vrijgezel
Lees ook:Te veel empathie belemmert vrouwen bij onderhandelingen
Lees ook:Archeologen vinden Oud-Romeinse Aziaat
Lees ook:Dieven stelen kerstcadeaus Italiaanse familie
Lees ook:Italiaanse onderzoekers willen Leonardo da Vinci opgraven

0 reacties op “Italiaanse wetenschappers vinden g-spot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.