Cannavaro: ‘Italië kan veel beter’

Fabio CannavaroFabio Cannavaro verwacht betere prestaties van het Italiaanse elftal. De aanvoerder van de Azzurri zegt dat zijn ploeg meer in haar mars heeft dan het tot nu toe heeft laten zien.

Italië stelde zwaar teleur met remises tegen Paraguay en Nieuw-Zeeland. “Maar het beste moet nog komen”, waarschuwt Cannavaro de toekomstige tegenstanders van de Italianen. De eerste opponent is donderdagmiddag Slowakije, waartegen in ieder geval gewonnen moet worden.

“We hebben twee jaar naar dit toernooi toegewerkt. Het zou enorm jammer zijn als we na de volgende wedstrijd al naar huis moeten, helemaal omdat we veel beter kunnen dan we nu hebben laten zien”, vervolgt Cannavaro. In de achtste finale is Italië de mogelijke tegenstander van Oranje. “Ik wil dat we doorgaan want met een eerste overwinning op zak zal er voor ons veel veranderen.”

Italië is voor plaatsing wel afhankelijk van het resultaat bij Nieuw-Zeeland tegen Paraguay, maar een zege volstaat naar alle waarschijnlijkheid voor de achtste finales.

Bron: VoetbalPrimeur

Lees ook:Sacchi: ‘Italië is uit vorm en te oud’
Lees ook:Herhaalt Italië het WK van 1982?
Lees ook:Italiaanse voetbalvrouwen blijven liever thuis
Lees ook:Italië speelt slechts gelijk
Lees ook:Gattuso vertrekt bij Italiaans elftal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.