Gattuso vertrekt bij Italiaans elftal

GennaroGattusoGennaro Gattuso stopt na het WK met internationaal voetbal. Dat zei de 32-jarige Italiaan twee dagen voor de eerste wedstrijd tegen Paraguay. De middenvelder hoopt ooit als keuzeheer van Italië terug te keren op een WK.

,,Het is wel zo eerlijk om plaats te maken voor spelers met iets meer gas in de tank”, zei Gattuso. Hij begint het WK met 72 interlands op de teller. Eerder kondigde Fabio Cannavaro al aan te stoppen bij Italië, hij speelde 133 interlands.

Gattuso moet in Zuid-Afrika vermoedelijk genoegen nemen met een plaats op de bank, maar heeft maandag nog wel uitzicht op een basisplaats. Daniele De Rossi is nog steeds twijfelachtig door een blessure. (AD)

Lees ook:Cannavaro levert beker voor finale in
Lees ook:Lippi maakt Italiaanse voorselectie bekend
Lees ook:Grosso niet met Italië naar Zuid-Afrika
Lees ook:Cannavaro: ‘Italië kan veel beter’
Lees ook:Dolce & Gabbana kleedt Italiaanse voetballers uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.