Mourinho: ‘Vroeg of laat zal ik Real Madrid coachen’

José MourinhoJosé Mourinho heeft tegenover The Sun een opmerkelijke uitspraak gedaan. De huidige trainer van Internazionale geeft zelf aan dat hij ooit de eindverantwoordelijke zal worden bij Real Madrid.

“Wat ze zeggen over dat ik met zowel Inter als Real bezig ben is niet waar, maar vroeg of laat zal ik coach worden van Real. Ik heb een grote club in Engeland gecoacht, nu coach ik een grote ploeg in Italië. Daarna wil ik een grote club trainen in Spanje”, aldus The Special One. De 47-jarige oefenmeester heeft Inter al naar de Coppa Italia geleid. Nu moeten de landstitel en de Champions League er ook aan geloven. Met Chelsea won Mourinho onder meer twee landstitels.

“Ik heb in drie landen alles gewonnen wat er te winnen viel. Ik heb niets nodig, maar ik vind het raar dat sommige voorzitters mij vergelijken met hun coaches, terwijl die trainers niets hebben gewonnen”, liet Mourinho weten. “De Italiaanse voetbalcritici komen soms naar mij toe en zeggen ‘je bent een geweldige coach’. Maar als ik niet in de buurt ben dan vallen ze me aan. Daar hou ik totaal niet van.”

Bron: Soccernews.nl

Lees ook:Inter Milaan wint Champions League
Lees ook:Mourinho: ‘Italië is drama voor trainers’
Lees ook:Inter kampioen van Italië!
Lees ook:Vandaag beslissende duels in Italië en Spanje
Lees ook:Kaká ruilt AC Milan voor Real Madrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.