Ronde van Murcia weigert Italiaanse teams

Alejandro ValverdeVan woensdag tot en met zondag vindt de Ronde van Murcia plaats, zonder Italiaanse teams. De organisatie heeft geen enkele ploeg uit Italië toegelaten uit solidariteit met Alejandro Valverde.

Valverde is afkomstig van Murcia. “Net daarom laten we ook geen Italiaanse teams toe, omdat hij niet in Italië mag rijden”, stelt organisator Paco Guzman. Het Italiaans Olympisch Comité (CONI) heeft Valverde voor twee jaar geschorst in Italië voor zijn vermeende betrokkenheid in de affaire-Fuentes. Het TAS behandelt binnenkort Valverdes beroep. Lance Armstrong en Andreas Klöden van RadioShack zullen wel meerijden in de Ronde van Murcia. (Dewielersite.net)

Lees ook:Valverde twee jaar voor doping
Lees ook:Carrière van Di Luca lijkt voorbij
Lees ook:Danilo di Luca voor twee jaar geschorst
Lees ook:Rome kandidaat voor Olympische Spelen 2020
Lees ook:Di Luca mag toch meedoen aan de Tirreno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.