Wereldrecord Italiaanse gamers

Italië is uitgeroepen tot winnaar van de Europese Jump In Jump Out Challenge die door Activision is opgezet ter promotie van Guitar Hero 5.

Italië is tot winnaar gekroond omdat ze met het grootste aantal spelers aan een Guitar Hero-sessie hebben deelgenomen gedurende een periode van 24 uur. Bij het evenement in Italië verschenen 594 gamers die graag onderdeel wilden uitmaken van deze recordpoging. Uitgever Activision heeft Italië nu tot de Guitar Hero 5 Jump In Jump Out-kampioen benoemd.

“Dit nieuwe record is een geweldige prestatie en het zal pittig zijn om deze weer te verbeteren”, zegt Gaz Deaves, video games manager bij Guinness World Record. “Het grote aantal deelnemers tijdens de sessie is een goed bewijs van de populariteit en de toegankelijkheid van Guitar Hero.”

“Ik vind het echt leuk om zoveel fans samen te zien komen om massaal met Guitar Hero 5 te rocken”, vertelt Michael Sportouch, senior director voor Guitar Hero in Europa. “Het vestigen van dit nieuwe wereldrecord is een prachtige viering van de release van dit nieuwe deel uit de Guitar Hero-serie.” Op welke plaats de Nederlanders zijn geëindigd is nog niet bekend gemaakt.

Guitar Hero 5 ligt sinds afgelopen vrijdag in de winkels en is verkrijgbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii en PlayStation 2.

Bron: Gamez.nl

Lees ook:Dit weekend: 80ste Grand Prix Italië!
Lees ook:Zomerse haartips van Italiaanse bodem
Lees ook:Armstrong geen favoriet in Giro
Lees ook:Berlusconi wint regionale verkiezingen Italië
Lees ook:Italiaanse jackpot groeit naar 119 miljoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.