David en Victoria Beckham gearriveerd in Milaan

Strak gestyled arriveerden de kapselzetter en zijn Spice Girl afgelopen zaterdag in Milaan. Beckham speelt van januari tot maart op huurbasis voor AC Milan. Gatusso gelooft niet in zijn vervanging.

Het stel trad zaterdagmorgen uit het dikdoenerige Four Seasons hotel om pas te maken naar het San Sir Stadium in Milaan. Hier hoopt de middenvelder zich de komende maanden te bewijzen voor het Engelse nationale elftal. "Het is belangrijk om in vorm te blijven", zegt Beckham, die officieel onder contract staat bij MLS-club Los Angeles Galaxy, tegen Football Italia. "Daarom speel ik enkele maanden voor Milan."

AC Milan-middenvelder Gattuso gelooft niet in de korte passage van David Beckham bij de Italiaanse club. "Ik vind het maar vreemd", zegt de Italiaanse international Gattuso, die zes maanden out zal zijn met zijn knieblessure. "Slechts een of twee maand blijven is bizar. Beckham kan mij niet vervangen. Ik weet dat Milan nog aan het rondkijken is voor iemand anders." Vice-voorzitter Adriano Galliani bevestigt dat Milan overweegt om in januari iemand aan te trekken die voor Gattuso kan inspringen.

David Beckham ziet zijn overgang naar Italië hoe dan ook als een enorme eer. “Het is geweldig om voor één van de grootste clubs van de wereld te spelen net als het uitkomen voor Engeland een enorme eer is. Ik wil mijn land blijven vertegenwoordigen, maar bekijk het van wedstrijd tot wedstrijd."

De Milanezen kunnen in ieder geval hun hart ophalen aan de twee accessoires die de komende tijd hun stad sieren.

Bron: KXNet.com, zaterdag 20 december 2008

Lees ook:Victoria Beckham geeft haar man meer ‘bewegingsruimte’
Lees ook:Beckham begint op de bank
Lees ook:Beckham blijft langer bij AC Milan
Lees ook:David Beckham neemt genoegen met lager salaris
Lees ook:Blijft Beckham Milaan sieren of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.