Wel Italiaan naar finale EK

http://us.news1.yimg.com/)Nederland is het niet gelukt. Maar Italië heeft in ieder geval iemand in de finale van het EK 2008. Omdat Spanje in de kwartfinale Italië naar huis heeft gestuurd, is nu de weg vrij voor scheidsrechter Roberto Rosetti om de finale te leiden. En weer komt hij Spanje tegen; dit land speelt tegen Duitsland. Rosetti heeft dit EK al meer duels gefloten, zoals de openingswedstrijd tussen Zwitserland en Kroatie. Meer informatie over het EK vind je op voetbal.blog.nl/ek_2008.

Lees ook:Cannavaro levert beker voor finale in
Lees ook:Italië toch gewoon naar de kwartfinale
Lees ook:Nieuwe redacteur Italiëblog
Lees ook:Prandelli verkiest Pazzini boven Borriello
Lees ook:Italië.blog.nl zoekt nieuwe redacteur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.