Italië toch gewoon naar de kwartfinale

www.demorgen.be)Ondanks de afstraffing tegen Nederland is Italië toch door naar de kwartfinale van het EK. Met dank aan de Roemeen Mutu (die vrijdag een strafschop miste in de laatste minuten) en de Fransman Abidal (die een strafschop veroorzaakte en rood kreeg). Maar goed, de Italianen zijn door. Voor hen begint het EK pas echt. Wie weet komen ze Nederland weer tegen in de halve finale. Meer hierover en over de rest van het EK  is te lezen op voetbal.blog.nl.

Lees ook:Wel Italiaan naar finale EK
Lees ook:Nederland – Italië en meer, veel meer
Lees ook:Project: Italianen geven boek aan onbekende
Lees ook:Rode duiveltje opent eigen winkels
Lees ook:Italië door naar finale Fed Cup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.