Astana rijdt toch de Giro

mos.bikeradar.com/'De organisatoren van de Giro d´Italia volgen een zwalkend beleid. Toen de Tour de France-directie bekend maakte dat de Astanaploeg niet mee mocht doen vanwege de dopingperikelen tijdens de vorige Tour, besloot de Giro om deze ploeg uit Kazachstan ook niet welkom te heten. Maar nu de Vuelta Astana wel heeft uitgenodigd, doet de Giro hetzelfde. En dus starten toprenners als Alberto Contador, Levi Leipheimer en Andreas Klöden komende zaterdag in de Ronde van Italië.

Deze drie renners zijn in vorm. Tourwinnaar Contador won bijvoorbeeld als de Ronde van het Baskenland en de Ronde van Castilië, Leipheimer was de sterkste in de Ronde van Californië en Klöden won de Ronde van Romandië.

Lees ook:Armstrong geen favoriet in Giro
Lees ook:Zonder voorbereiding wint Contador de giro
Lees ook:Danilo Di Luca betrapt op cera
Lees ook:Menchov slaat dubbelslag in Ronde van Italië
Lees ook:Cavendish niet in Ronde van Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.