Berlusconi tijdelijk AC Milan-voorzitter af

i.a.cnn.net)Silvio Berlusconi is geen voorzitter van AC Milan meer. Althans, tijdelijk dan. Omdat zijn voorzitterschap niet te combineren is met het premierschap, stapt hij tijdelijk op als voorzitter. "Bijzonder jammer", vindt Berlusconi het, "maar ik heb geen andere keuze." Ook tijdens zijn eerste termijn als premier was Berlusconi tijdelijk geen voorzitter. Maar toen hij premier af was, weer wel. Wie weet, is Berlusconi weer heel snel voorzitter. Want ze kunnen snel vallen, die Italiaanse kabinetten.

Lees ook:Tijdelijk een ander baantje voor eurocommissaris Frattini
Lees ook:Barroso in problemen door Berlusconi
Lees ook:Berlusconi zet stop op salarissen profvoetballers
Lees ook:Berlusconi denkt aan verkoop AC Milan
Lees ook:Veltroni feliciteert Berlusconi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.