Waarschijnlijk geen blote actrice door verlies AS Roma

http://hln.be)Dat is nou jammer dat AS Roma gisteren thuis kansloos heeft verloren van Manchester United. De kans is nu wel heel klein dat de Romeinse club de Champions League wint. En dus gaat de sexy actrice Sabrina Ferilli niet uit de kleren voor het grote publiek. Zeven jaar geleden deed ze het wel, toen AS Roma de Italiaanse titel won. En als AS Roma de Champions League zou winnen, zou ze het weer doen. Maar de spelers van Manchester United wisten blijkbaar van niets. Of de spelers van AS Roma werden van het vooruitzicht te zenuwachtig, dat kan ook

Lees ook:Inter kampioen van Italië!
Lees ook:Chagrijn in Italië gaat door: ‘Ik had zo’n slecht WK wel verwacht’
Lees ook:Geen Italiaanse bekerfinale voor Sneijder
Lees ook:Vandaag beslissende duels in Italië en Spanje
Lees ook:Beckham blijft langer bij AC Milan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.