Lippi terug bij Italiaans elftal?

www.goal.com)Marcello Lippi had zich na de behaalde wereldtitel in 2006 teruggetrokken uit de voetbalwereld. Maar de bondscoach van toen miste wellicht het voetbal en de roem. Zoveel zelfs dat hij weinig respect schijnt te tonen voor de huidige bondscoach, Roberto Donadoni. Volgens Italiaanse kranten zal Lippi hem opvolgen.Ondanks dat Donadoni zich met het Italiaanse team plaatste voor het Europese Kampioenschap van dit jaar in Oostenrijk en Zwitserland, lag hij de laatste maanden toch onder vuur. En nu lijkt het erop dat hij dan ook daadwerkelijk plaats moet maken voor de ouwe getrouwe Lippi. Of deze het succes van 2006 kan herhalen, valt nog maar te bezien. Zijn ridders van toen zijn weer wat ouder geworden, en er breken weinig jongere Italianen door. Maar wie weet, Lippi is en blijft natuurlijk een succescoach.

Lees ook:Donadoni ontfermt zich over Napoli
Lees ook:Italiaanse voetballers geen homo’s, maar macho’s
Lees ook:Sacchi: ‘Italië is uit vorm en te oud’
Lees ook:Totti keert graag terug naar nationale ploeg Italië
Lees ook:Italiaanse topcoach naar Ierland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.