Di Luca mag toch meedoen aan de Tirreno

Kunt u het nog volgen? Danilo di Luca mag vandaag meedoen aan de Tirreno-Adriatico. Ja, de wielrenner die door zijn werd geschorst totdat er op 20 maart over hem beslist. Omdat bij de renner tijdens de door hem gewonnen Giro d'Italia ongewoon hormonale waarden werden aangetroffen, wil het Italiaans Olympisch Comité (CONI) hem schorsen. De hoge waarden zouden namelijk duiden op het maskeren van doping. Op 20 maart is er meer duidelijkheid. Tot die tijd fietst Di Luca vrolijk rond. Lekker wat sprintjes trekken en bergjes beklimmen in de Tirreno. En misschien nog gauw wat centjes verdienen. Altijd handig voor als hij straks echt voor twee jaar wordt geschorst.

Lees ook:Di Luca niet gestraft
Lees ook:Carrière van Di Luca lijkt voorbij
Lees ook:Danilo di Luca voor twee jaar geschorst
Lees ook:Di Luca op non-actief
Lees ook:Danilo Di Luca betrapt op cera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.