Maldini is geen stommerik (en gaat misschien toch door)

footballegend.blogspot.com)Misschien komt het omdat hij met een succesvol seizoen wil eindigen. Met de Champions League-beker bijvoorbeeld. Of misschien voelt Paolo Maldini zich gewoon nog te goed om te stoppen. Een paar dagen nadat zijn club AC Milan roemloos ten onder ging tegen Arsenal – en het nu bijna uitgesloten is dat zijn club dit jaar nog een prijs gaat pakken – kondigde de verdediger aan misschien toch nog een jaar door te gaan. "Ik ben nog vol energie", aldus de 39-jarige aanvoerder tegen Sky Sports. In december beweerde hij nog dat hij in juni afscheid zou nemen. Deze uitlating is hij zich bewust. "Ik weet wat ik in december heb gezegd over een afscheid in juni, maar enkel stommeriken veranderen nooit van mening." Eigenlijk heeft hij nog geen zin om te stoppen; hij voelt zich beter en fitter dan in december. Wat misschien ook meespeelt, is dat AC Milan-baas Silvio Berlusconi heeft gevraagd of hij nog een jaartje wil doorgaan.

Lees ook:Luca Toni keer mogelijk terug naar Italië
Lees ook:Berlusconi wil Italië in 2013 maffiavrij hebben
Lees ook:Paolo Maldini wil carrière afsluiten in blauw shirt
Lees ook:Berlusconi denkt aan verkoop AC Milan
Lees ook:Familiehereniging Clarence Seedorf in Italië

2 reacties op “Maldini is geen stommerik (en gaat misschien toch door)

  1. Erik

    Van mij mag Maldini wel stoppen. Wat na Arsenal duidelijk werd, is dat AC Milan moet verjongen. Als ze dat niet doet, zal de club volgend jaar ook nul komma nul resultaten halen. Maldini’s tijd is geweest.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Frits

    Aan Maldini lag het nu. Hij kan nog jaren mee.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.