Italiaanse OM in Engeland voor Stepneygate

www.autosport.com)Het formule1-team van McLaren heeft woensdag in Engeland bezoek gehad van het Italiaanse Openbaar Ministerie. Enkele teamleden werden verhoord. De ondervragingen hebben te maken met de Stepneygate: voordat Nigel Stepney door Ferrari werd ontslagen, zou hij vertrouwelijke informatie hebben gemaild naar McLaren-ontwerper Mike Coughlan. McLaren ontkent echter iedere betrokkenheid en zegt dat niemand anders dan Coughlan over deze informatie beschikte. Of dat klopt, wordt nu onderzocht door het Openbaar Ministerie in Modena, Italië.

Lees ook:Stepney veroordeeld tot gevangenisstraf in Italië
Lees ook:Hamilton rijdt beste oefentijden op GP Italië
Lees ook:Nieuwste Ferrari enthousiast ontvangen
Lees ook:Berlusconi ontkent escapades met tienermeisje
Lees ook:Italië introduceert gezondheidskaart voor huisdieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.