Berlusconi wil mooie vrouwen in partij

Premier Berlusconi zoekt jonge, maar vooral mooie vrouwen voor de komende verkiezingen voor het Europese Parlement.

De mogelijk gelukkigen zijn onder andere een Big Brother-ster, een Miss Italië-deelneemster en een actrice. Omdat de vrouwen waarschijnlijk van het kaliber lege-doos-met-strik-eromheen zijn, zullen ze met gebrek aan politieke achtergrond een snelcursus politiek moeten volgen.

De seminars geven informatie over onder andere de Europese geschiedenis, de NAVO, het IMF en de Europese Centrale Bank, de defensieminister Ignazio La Russa en Berlusconi himself. Berlusconi zegt mooie vrouwen te willen, omdat ze het imago van Italië en zijn partij verbeteren.

De 36-jarige Angela Sozio kent Berlusconi al langer. Twee jaar geleden verschenen er foto’s van de twee toen ze, samen met nog enkele andere meisjes, hand in hand aan het wandelen waren in de buurt van Berlusconi’s villa. Berlusconi wilde naar eigen zeggen enkel gastvrij zijn.

Een andere kandidate is Camilla Ferranti. Zij nam deel aan Miss Italië in 2000 en kreeg daarna een baan als presentatrice op de Italiaanse nationale televisie Raï. Ook de televisieactrice Eleonora Gaggioli mag zich voorbereiden op een zitje in Straatsburg.

Bron: Knack.be, 23 april 2009

Lees ook:Berlusconi’s babes op een rijtje
Lees ook:Vrouw Berlusconi wil geen babes op de lijst
Lees ook:De harem van Berlusconi
Lees ook:Berlusconi’s mooie mondhygiëniste bij regionale verkiezingen
Lees ook:Het wordt Berlusconi allemaal teveel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.