Vrouwelijke ministers? Als ze maar mooi zijn (aldus Berlusconi)

arsenico.splinder.com)Als Silvio Berlusconi minister-president wordt, wil hij maximaal vier vrouwen in zijn kabinet. De vrouwen moeten volgens hem niet al te zware ministerposten hebben. Of deze vrouwen deskundig zijn, is ook niet zo belangrijk. Als ze maar mooi zijn.

Met zijn uitspraak liep Berlusconi vooruit op de verkiezingen van 13 en 14 april. En door deze seksistische opmerking krijgt hij weer veel aandacht. En daar is het de miljonair waarschijnlijk om te doen geweest. Overigens zijn seksistische opmerkingen geen zeldzaamheid bij de kandidaat-premier. Eerder beet hij al een klagende arme studente toe dat ze maar met een rijke man moest trouwen.

Lees ook:Lachen met Berlusconi: Weg van de armoede? Trouw een miljonair
Lees ook:Huwelijksaanzoeken zoon Berlusconi na grapje van pa
Lees ook:Berlusconi laat gezin lijden met flirtgedrag
Lees ook:Schokkende uitspraken Berlusconi tijdens jongerenbijeenkomst (video)
Lees ook:Berlusconi: ‘Italianen willen stiekem mij zijn’

0 reacties op “Vrouwelijke ministers? Als ze maar mooi zijn (aldus Berlusconi)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.