Pizza wil toch niet meedoen aan de verkiezingen

http://www.democraziacristiana.org)In het belang van Italië ziet Giuseppe Pizza van de Democrazia Cristiana (DC) toch af van de verkiezingen van 13 en 14 april. Hij mocht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken al niet meedoen omdat hij gebruik maakte van het symbool van de oude DC. Vorige week won hij daar echter een rechtszaak over. Vandaag zou het hoger beroep zijn. Maar Pizza wacht dat niet af. "Met het doel om een verstoring van het democratische leven van het land te voorkomen, ben ik gedwongen om de DC-lijst terug de trekken uit de campagne", aldus Pizza. Tot opluchting van velen. Want als hij ook het hoger beroep had gewonnen, dan zouden er tientallen miljoenen stembiljetten opnieuw moeten worden gedrukt. En wellicht zouden dan de verkiezingen moeten worden uitgesteld.

Lees ook:Veltroni paait de ouderen (maar of dat genoeg is?)
Lees ook:Zorgt Pizza voor uitstel verkiezingen?
Lees ook:Hoger beroep Air One tegen Alitalia
Lees ook:Italië wil gondels als Werelderfgoed
Lees ook:Franceschini nieuwe oppositieleider Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.