Regering wil snel van aandeel Alitalia af

economiaefinanza.blogosfere.it)Da's nou jammer voor de Italiaanse regering. De minister van Economische Zaken Tommaso Padoa-Schioppa kan wel zeggen dat de regering zo snel mogelijk af wil van haar aandeel van 49,9% in Alitalia, maar zij heeft daar op dit moment weinig invloed op. Eerst moet overnamegegadigde Air France-KLM nog een akkoord zien te bereiken met Alitalia. En dan moet de nieuwe regering nog voor de overname zijn. Als het Silvio Berlusconi wordt, valt dat nog te betwijfelen. Hoewel … de kandidaat-permier wil dat Italiaanse investeerders Alitalia overnemen. En dan is de regering toch mooi van haar aandeel af. Maar ik denk niet Padoa-Schioppa op deze optie doelde.

Lees ook:Air France-KLM trekt overnamebod in
Lees ook:Berlusconi roept investeerders op Alitalia over te nemen
Lees ook:Air France-KLM mag Alitalia overnemen (als …)
Lees ook:3 miljoen verlies per dag voor Alitalia
Lees ook:Weer nieuwe hoop voor Air France-KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.