Berlusconi: ‘Niemand kan mijn levensstijl veranderen’

rubyPremier Berlusconi verdedigde zichzelf tegen de beschuldiging van een 17-jarige illegale buikdanseres uit Marokko met wie hij seks zou hebben gehad. Nu voegt hij daaraan toe trots te zijn op zijn levensstijl.

“Niemand kan mijn levensstijl veranderen. Ik ben er trots op”, vertelde de 74-jarige Berlusconi verslaggevers tijdens een EU-top. “Ik ben een jongen die graag lol trapt, ik hou van het leven en ik hou van vrouwen”. De premier zei dat zijn beroemde rijkelijke feesten hem hadden geholpen bij zijn politieke carrière.

“Ik leid een ellendig leven dankzij bovenmenselijke inspanning. Ik werk tot half drie in de ochtend en sta om zeven uur op. Af en toe heb ik een ontspannende avond nodig”.
Het Marokkaanse meisje, Ruby, heeft de politie verteld dat ze feestjes bezocht in Berlusconi’s optrekje in Milaan. Een feestje eindigde volgens de tiener in een “erotisch ritueel” waarbij verschillende vrouwen betrokken waren.

Berlusconi ontkent nog altijd. “Ik weet wat er gebeurt in mijn huis, ik heb niks goed te praten, want alleen mensen die zich goed gedragen komen erin”.

Bron: Life in Italy

Lees ook:Berlusconi: ‘Beter passie voor mooie vrouwen dan homo’
Lees ook:Berlusconi in Brazilië omringt door erotische danseressen
Lees ook:Onderzoek naar seksfeestjes van Silvio Berlusconi
Lees ook:Berlusconi ontkent ‘ongepaste’ verhouding
Lees ook:Berlusconi ontkent escapades met tienermeisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.