Berlusconi heeft spijt van wilde leven

- “Ik ga ook een douche nemen … wacht je op me in het grote bed als je eerst klaar bent?”, zou Berlusconi vragen.
- “Welk groot bed … dat van Poetin?”, zou D’Addario daarop zeggen.
- “Dat van Poetin.”
- “Ah, hoe leuk … dat met de gordijnen.”

Bed van Poetin

Het Italiaanse weekblad L’Espresso publiceert maandag op zijn website fragmenten van wat een conversatie zou zijn tussen Berlusconi en Patrizia D’Addario, een escortgirl. De dialoog werd volgens het blad in de herfst opgenomen in de woning van Berlusconi in Rome. Volgens D’Addario heeft Berlusconi een bed met een baldakijn dat de Russische premier Vladimir Poetin hem schonk.

Berouw

Na maanden van schandaalverhalen over jonge callgirls in bed en showgirls in de politiek wil de Italiaanse premier Berlusconi zijn leven veranderen. De links-liberale krant La Repubblica meldde maandag dat de multimiljardair en regeringsleider met het idee speelt zijn luxevilla op Sardinië te verkopen en een boetetocht te ondernemen.

Na de zomervakantie, die hij in de door een aardbeving getroffen regio Abruzzen zou doorbrengen, wil Berlusconi volgens La Repubblica in september op bedevaart gaan naar het schrijn van Padre Pio in San Giovanni Rotondo, in het zuiden van Italië.

Berlusconi vertelde zijn intieme vrienden dat hij “zijn leven wil veranderen”, schrijft het dagblad. “Ik voel me niet meer thuis in Villa Certosa na alles wat er gebeurd is”, zo wordt de mediamagnaat door de krant geciteerd. De premier verwijst daarmee naar de 5.000 foto’s die paparazzo Antonello Zappadu van het wel en wee en van feestjes in de villa nam.

Berlusconi kon de publicatie ervan slechts gedeeltelijk verhinderen. De 72-jarige politicus zou er onder andere in het gezelschap van de minderjarige Noemi Letizia gefotografeerd zijn.

Bron: Knack.be, 20 juli 2009

Lees ook:Berlusconi doet ‘het’ typisch Italiaans: zonder
Lees ook:Berlusconi legt letterlijk de laatste hand aan zichzelf
Lees ook:Berlusconi weer volop aan het werk
Lees ook:Poetin en Kadaffi steunen Berlusconi
Lees ook:Het wordt Berlusconi allemaal teveel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.