Gecensureerde foto’s Berlusconi toch gepubliceerd

De Spaanse krant El País publiceert vrijdag exclusief enkele van de honderden foto’s waarop premier Silvio Berlusconi in Italië beslag heeft laten leggen.

Op de foto’s zijn onder meer topless vrouwen te zien aan het zwembad van de villa van de mediamagnaat op Sardinië. Berlusconi ligt in eigen land al weken onder vuur wegens zijn omgang met minderjarige meisjes. Zijn vrouw heeft daarom echtscheiding aangevraagd. Tot de gasten op Sardinië behoorde ook het toen nog 17-jarige lingeriemodel Noemi Letizia.

El País publiceert ”de foto’s die Berlusconi niet aan de Italianen wil laten zien”, aldus de krant op de voorpagina. De publicatie vermeldt niet hoe El País aan de foto’s is gekomen. Antonio Di Pietro van de oppositiepartij Italië van de Waarden (IDV) maakt zich zorgen dat Italië in het buitenland om Berlusconi wordt uitgelachen. De voormalige onderzoeksrechter in het corruptieschandaal Mani Pulite (Schone Handen) schreef dat donderdagavond tijdens een chatsessie met de lezers van de krant Corriere della Sera.

Bron: Nu.nl, 5 juni 2009

Lees ook:Het wordt Berlusconi allemaal teveel
Lees ook:Berlusconi spant rechtszaak aan tegen media
Lees ook:Berlusconi heeft spijt van wilde leven
Lees ook:Berlusconi opperheerser over tv
Lees ook:Onderzoek naar seksfeestjes van Silvio Berlusconi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.