Berlusconi vindt foto’s onschuldig

“Het zijn mensen die baden in een jacuzzi in een privéwoning. U gaat toch ook niet in een driedelig pak douchen”, vroeg Berlusconi een verslaggever.

De Spaanse krant El País publiceerde vrijdag enkele van de honderden foto’s waarop Berlusconi in Italië beslag heeft laten leggen. De Italiaanse premier heeft beklemtoond dat de in Spanje gepubliceerde foto’s van schaars geklede vrouwen in een woning van hem, Villa Certosa (Kloostervilla), een schandalige invasie van zijn privacy betekenen.

Berlusconi is kort voor de Europese Verkiezingen in grote politieke en persoonlijke problemen geraakt. Het trommelvuur op de positie van de rechtse premier, mediamagnaat en levensgenieter opende een maand geleden zijn eigen vrouw, Verónica Lario. Zij ontstak publiekelijk in woede over Berlusconi’s vermeende affaires.

“Onder invloed van mijn man is de Italiaanse politiek een ontuchtige bende geworden waar alleen het uiterlijk en de televisie tellen en waar veel ouders bereid zijn de ogen te sluiten om maagden aan de draak te offeren”, aldus de ontstemde echtgenote die echtscheiding heeft aangevraagd wegens Berlusconi’s beweerde omgang met minderjarige meisjes. Tot de gasten in de Villa Certosa behoorde ook het lingeriemodelletje Noemi Letizia. Zij was voor Lario waarschijnlijk de druppel die de emmer deed overlopen.

De Sardijnse fotograaf Antonello Zappadu heeft vanaf 2007 tot begin dit jaar foto’s genomen van de Villa Certoso. Hij is geen paparazzi en heeft de personen op Berlusconi na allemaal onherkenbaar gemaakt. Hij heeft vergeefs geprobeerd de verzameling foto’s te verkopen aan het Italiaanse weekblad Panorama. Hij wordt door Berlusconi aangeklaagd wegens schending van de privésfeer en oplichting.

Het landgoed van de grote Villa Certosa beslaat 60 hectare grond vlak bij de badplaats Porto Rotondo aan de Sardijnse Costa Smeralda.

Bron: Telegraaf, 5 mei 2009

Lees ook:Villa Berlusconi wemelt van de bikini babes
Lees ook:Berlusconi heeft spijt van wilde leven
Lees ook:Het wordt Berlusconi allemaal teveel
Lees ook:Berlusconi had affaire met minderjarige
Lees ook:Gecensureerde foto’s Berlusconi toch gepubliceerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.