Roemeense betaalt 5.000 belasting voor ontmaagding

De Roemeense Alina Percea verkocht onlangs haar maagdelijkheid aan een Italiaanse zakenman. Over de prijs komt nu een fikse belasting.

Van de 10.000 euro die Percea met haar ontmaagding binnensleepte, moet er 5.000 euro naar de belastingdienst. De Duitse overheid gaat namelijk de helft van haar geld in beslag nemen. De Roemeense wil studeren in Duitsland en in dit land is prostitutie wel legaal, maar wordt het flink belast.

“In de ogen van de belastingdienst is het verkopen van je maagdelijkheid gewoon prostitutie en daar moet je belasting voor betalen”, zo stelt een woordvoerder van de belastindienst in de Britse krant The Daily Mail. Als Percea haar actie stil had gehouden, had ze gewoon het hele bedrag in eigen zak kunnen steken.

De 18-jarige Roemeense startte een online veiling en wist een Italiaanse zakenman zover te krijgen 10.000 euro te betalen om haar te ontmaagden. In eerste instantie rekende ze op 55.000 euro. Dankzij Closer Magazine, aan wie ze haar verhaal verkocht, zal ze toch nog wat extra centen in haar zak kunnen steken.

Bron: Dag.nl, 22 mei 2009

Lees ook:Italiaanse zakenman betaalt internetmaagd
Lees ook:Belastingdienst verdenkt Italiaanse pornoster
Lees ook:Italiaanse fiscus eist 110 miljoen van Belgische ontwerper
Lees ook:Grootste jackpot uit Italiaanse geschiedenis gewonnen
Lees ook:Geld-seks ruilhandel in Italiaanse busjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.