Italiaanse zakenman betaalt internetmaagd

De Roemeense Alina Percea zwaaide met een ‘maagdelijkheidscertificaat’ nadat een vroegere leraar beweerde dat hij haar ‘bloempje’ al geplukt had.

Een 45-jarige Italiaanse zakenman telde 10.000 euro neer om Alina te ontmaagden. Een lichte ontgoocheling voor het Roemeense meisje, want zij hoopte met haar veiling op internet minstens vijf keer zoveel binnen te rijven. Niet getreurd echter: de achttienjarige studente bleek achteraf bereid om in geuren en kleuren haar ‘eerste keer’ te beschrijven.

Twee weken bieden

“Mensen kregen twee weken de kans om op mij te bieden”, doet Alina haar verhaal in het tijdschrift ‘Closer’. “Het begon met 1 euro, maar op het eind van de dag stond de teller al op 5.000 euro. De uiteindelijke winnaar dook pas helemaal op het eind op. Ik mocht op zijn kosten naar Venetië vliegen om hem daar te ontmoeten. Bij aankomst gaf hij me een doos chocolaatjes. Hij zag er veel jonger uit dan 45 en had donker haar, groene ogen en een lieve glimlach.”

Onveilige seks

Na een korte stadsverkenning trokken ze naar een vijfsterrenhotel, waar het echte werk begon. “We kusten en kleedden elkaar uit. Ik was natuurlijk zenuwachtig, want ik had dat nog nooit eerder gedaan. Dan legde hij me op bed en begon hij mijn lichaam te kussen. Ik vond hem wel knap, dus ik genoot ervan. Al deed het ook pijn, want we vrijden zonder condoom.” Let wel: het mocht enkel zonder rubbertje als de ‘Casanova’ in kwestie kon bewijzen dat hij geen vieze geslachtsziekten in zijn koffer bijhad.

Morning after-pil

“Na de seks vielen we in slaap. De volgende morgen aten we een ontbijt zoals een normaal koppel en nam ik de morning after-pil. Hij vertelde me dat hij me graag nog eens zou zien. En waarom niet? Dan mag hij zelfs eens gratis”, aldus de schalkse tiener.

Studie

Met het geld hoopte Alina haar computerstudies aan de universiteit te kunnen betalen, maar 10.000 euro is zelfs in Roemenië niet overdreven veel. “De opleiding zal nog wel lukken, maar een eigen appartementje mag ik op mijn buik schrijven. Ik zal dus gewoon bij mijn ouders blijven wonen.”

Bron: Het Laatste Nieuws, 14 mei 2009

Lees ook:Roemeense betaalt 5.000 belasting voor ontmaagding
Lees ook:Italiaanse profvoetballer tegen homo’s en seks
Lees ook:Sarah Scazzi (15) misbruikt en vermoord door oom
Lees ook:Maradona betaalt Italiaanse fiscus met oorbellen
Lees ook:Italië in de ban van de lotto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.