Berlusconi laat gezin lijden met flirtgedrag

De vrouw van de Italiaanse premier Silvio Berlusconi noemt zichzelf en haar gezin slachtoffers van het schaamteloze flirtgedrag van haar man. Dat hebben Italiaanse media woensdag bekendgemaakt.

In een openbare brief stelt Veronica Lario de keuze van haar man aan de kaak om jonge schoonheden, vaak zonder politieke ervaring, in te zetten bij de verkiezingen van de Europese Unie in juni. Met de jonge kandidates, die bekend werden door televisieprogramma’s zoals Big Brother en door halfnaakt op kalenders te staan, wil de premier Italië een nieuw en vers gezicht geven.

”Deze schijnvertoning getuigt van schaamteloosheid en een tekort aan gereserveerdheid ”, aldus Lario. Zij benadrukte dat het kandidaat stellen van de vrouwen ”schandalig” is en alleen dient ter vermaak van de leider. Lario schreef dat de schaamteloosheid en seksistische opmerkingen van haar man de geloofwaardigheid van vrouwen aantasten. ”Zeker van degenen die zich al jaren inzetten voor vrouwenrechten.”

Lario wordt zelden samen gezien met de flamboyante Berlusconi, met wie zij drie kinderen heeft. In januari 2007 publiceerde Berlusconi excuses aan zijn vrouw, nadat zij er via de media achter was gekomen dat hij had zitten flirten met een jonge, vrouwelijke wetgever.

Bron: Nu.nl, 29 april 2009

Lees ook:Villa Berlusconi wemelt van de bikini babes
Lees ook:Berlusconi praat omgang met 18-jarige goed
Lees ook:Vrouw Berlusconi wil echt scheiden
Lees ook:Het wordt Berlusconi allemaal teveel
Lees ook:Schokkende uitspraken Berlusconi tijdens jongerenbijeenkomst (video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.