Deelneemster reist van Florence naar American Idol

Nicci NixAmerican Idol deelneemster Nicci Nix kwam helemaal uit Florence om haar droom te volgen en deed auditie voor American Idol.

Het is waarschijnlijk de grootste afstand die een deelnemer ooit heeft afgelegd voor dit programma. Maar niet tevergeefs! In Denver gearriveerd gaf ze alles en kwam haar droom uit. Ze vertrok met een ticket op zak naar Hollywood. Wanneer je Nicci Nix ontmoet (zie video) zou je in eerste instantie denken dat ze een spelletje speelt. Haar stem is hoog als ze praat, maar toen ze begon te zingen veranderde de blik van de jury.

Luid zingend er een mooi liedje uit gegooid te hebben, ging haar stem lager en had een prachtige toon. Alle juryleden vonden haar stem en presentatie bevallig en stuurden haar door naar de volgende competitie in Hollywood. Bekijk Nicci Nix’s auditie beneden!

Lees ook:George Clooney in trek bij Italiaanse dames
Lees ook:Bed & Breakfast zoekt Nederlandse eigenaars
Lees ook:Maffiafamilie lost verraadster op in zuur
Lees ook:Italiaanse overvaller barst in tranen uit
Lees ook:Veel Italianen in Nederland konden niet stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.