Maffiafamilie lost verraadster op in zuur

Lea GarofaloHeb je een ontrouw familielid? Los hem op in zuur. Zo makkelijk doet de maffia dat met familieleden die klikken. Een vrouwelijk lid in Milaan speelde al een tijd lang informatie door aan de politie. Dat kwam haar duur te staan.

Lea Garofalo (35) was al meer dan een jaar onvindbaar. Logisch, ze was immers opgelost in zuur, door haar eigen bloedverwanten welteverstaan. De politie arresteerde vier verdachten, waaronder Carlo Cosco, de voormalige echtgenoot van Garofalo. Hij wordt ervan verdacht achter de moord te zitten.

De man zou, samen met enkele andere leden van de familie, de vrouw eerst gemarteld hebben en haar vervolgens in een tank met 50 liter bijtend zuur hebben gegooid. Voor la mafia is de omertà, de geheimhoudingsplicht van de maffia, nu eenmaal belangrijker dan de liefde.

Garofalo en Cosco maken beiden deel uit van de ‘Ndrangheta, een van de grootste maffia organisaties in Italië.

Lees ook:Twee maffia-clans in Zuid-Italië krijgen klappen
Lees ook:Tientallen maffiosi opgepakt in Italië
Lees ook:Italiaanse brandstofdief veroordeeld
Lees ook:Lid Calabrische maffia Pietro Criaco opgepakt
Lees ook:11 Italiaanse maffiosi opgepakt in Duitsland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.